V drugi polovici decembra 2019 je zapustil ta svet "vodni pionir", kot so mu radi rekli. Njegove raziskave in Bioenergetikum, ki ga je ustvaril so bili doprinos boljšemu svetu. S svojimi odkritji je zamajal marsikatero spoznanje o tem, kaj voda je in kakšen potencial skriva v sebi. Njegova odkritja in spoznanja so bila moteča za uradno znanost, pa tudi farmacijo in proizvodnjo zaščitnih sredstev za rastline, kot so zapisali. Zaenkrat je vzrok smrti še nepopolnoma pojasnjen. Z njim so odšli tudi njegovi izdelki, ki so ljudem koristili na različnih področjih življenja.  Ne obstaja noben drug proizvajalec Ursove vode in vse, kar bi kdo skušal prodati pod njegovim imenom, je zavajanje i lažno.

Življenjska kakovost posameznih živih bitij je pogojena
z ravnotežjem telesa, duše in duha. Odvisna je tudi od harmonije okolice v kateri živimo. Če izboljšamo posamezne dejavnike, obenem izboljšamo obširne sisteme.
Koncentrat Ursa Surbecka kot visokokakovostni bazični bioenergetik, podpira optimalno dobro počutje in harmonijo. Ime znamke “Urs Surbeck” je zaščiteno ime za originalni izdelek.

O IZJEMNIH LASTNOSTIH IN UPORABNOSTI  BIOENERGETIKUM KONCENTRATA URSA SURBECKA JE BIL NA TEJ POVEZAVI OBJAVLJEN VIDEO INTERVJUJA Z NJIM.

Želimo vam predstaviti tehnologijo za revitalizacijo vode, ki ne samo da oblikuje poznano mrežasto heksagonalno strukturo H20 molekule, temveč le-to na harmoničen način v ritmično nihajočih kaskadah vertikalno poveže med seboj. Rezultat je bazični življenjski eliksir, ki ga je mogoče individualno programirati glede na indikacijo. Bogat je z biofotoni in lahko s svojim strukturnim potencialom dekontaminira vse organske in tudi anorganske materiale.Voda – najboljša je čista

Toda, kako zdrava je naša pitna voda?


Kakor živahno brbota po gorskem potoku navzdol, tako živahne nas naredi sveža izvirska voda. Toda preden priteče do nas, izgubi mnogo svojih blagodejnih lastnosti. Industrializirano kmetijstvo in masovna vzreja živine obremenjujeta našo pitno vodo. Čeprav se upoštevajo zakonsko določene meje; preden priteče do nas, voda izgubi vse lastnosti žive vode. Celična prehodnost vode je eden najpomembnejših kriterijev za življenje. Je vir življenja tako kot brbotanje gorskega potočka.
Esenca našega življenja

Uglasimo znova dušo in duha


Človeško telo vsebuje približno sedemdeset odstotkov vode. Tako je logično, da vodo potrebujemo kot življenjski eliksir in naše celice hrepenijo po njej. Manj pozornosti pa se posveča kakovosti vode. Vodovodna voda in voda iz trgovine sta slabše kakovosti in dajeta le malo energije. Surbeckov koncentrat je bil razvit za izboljšanje kvalitete vode. Z dodajanjem bazičnega koncentrata se izravna ravnotežje med kislinami/bazami, bioenergetik pa telo, dušo in duha hkrati zopet povrne v sozvočje in vzpostavi naravno harmonijo.Energija vode

Energijsko bogata voda Urs Surbeck.

Kakovost naše pitne vode igra odločilno vlogo. Vodovodna voda je že opravila dolgo pot skozi deloma zelo stare in umazane cevovode, da je prišla do nas. Tudi voda iz trgovine je vse kaj drugega kot vir mladosti. S Surbeckovim koncentratom pa lahko tej vodi vendarle povrnemo energijo, ki poživi telo in nas optimalno pripravi na vsakodnevne izzive. Bazični bioenergetik Ursa Surbecka se proizvaja po svetovno edinstvenem postopku.