Knjige Zavoda VID so lahko tudi odlično darilo. Z njimi spremenite svoje življenje, povečate dobiček podjetja, sposobnosti vaših zaposlenih itd. Podarite jih prijateljem, sodelavcem in tudi na ta način prispevate za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Izdali smo jih z namenom, da dodamo svoj delež k boljšemu svetu za vse nas. In vse mine. Bonboniera se poje, šopek ovene, aparat se pokvari, a znanje, kot je rekel grški filozof, vedno nosimo s seboj in nikoli ga ne moremo izgubiti.


Vrednost teh knjig ni v papirju, ampak v vsebini, ki je večna. Ne glede na to ali ste mladi ali stari, se ukvarjate s poslom, ali pa ste samo zaposleni pri nekom. Kvaliteta vašega življenja in vse kar spada zraven se vam bo dvignila. Postali boste drug človek. Boljši v vseh ozirih. To vam garantiramo. Seveda, če to hočete. Najpomembnejše pa je, da

TUDI S KNJIGO LAHKO STORITE DOBRO DELO


GARANCIJA

Verjetno smo eni redkih ali pa celo edini, ki vam za naše knjige dajemo doživljenjsko  garancijo. V to smo prepričani zaradi tega, ker smo vsak dan priča neverjetnim stvarem in dogodkom, ki nam samo potrdijo vedenje o tem, da se v ljudeh skriva neskončen potencial in vir moči za čudovito življenje; zdravo, srečno, zadovoljno in seveda tudi uspešno.

Garantiramo vam spremembo življenja, tako, kot garantiramo našim otrokom prejem pomoči.POGOJI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE!

V kolikor boste zahtevali denar nazaj vam ga bomo povrnili - vendar:


  • Obstajati morajo dokazi, da ste knjige uporabljali. Zapiski ob vsebini, podčrtane misli itd.
  • Knjige morajo biti rabljene. Navodila v knjigah, vaje, tehnike in druga navodila morate uporabljati v vsakdanjem življenju.
  • Ker želimo, da te knjige resnično prinesejo v vaše življenje spremembo na bolje jih morate uporabljati. Kajti kruha ne morete odrezati, če ne boste vzeli noža in to storili. Knjiga, ki leži na polici in služi samo nabiranju prahu je brez koristi.
  • Ob knjigah morate predložiti “rešene domače naloge”, ki so podane v knjigah.
  • Predložiti morate dnevnik, ki ste ga pisali ob uveljavljanju sprememb in znanja v vaše življenje.
  • Potrebno je, da opišete, kaj konkretno ste naredili, da bi dosegli tisto, kar želite, z uporabo znanj, tehnik in vaj v teh knjigah in kaj je manjkalo, zaradi česar niste uspeli.